(+30) 25940 31215, (+30) 6977 860 575
Παραλία Οφρυνίου, Τούζλα, Ελλάδα

Σχετικά με εμάς

Προφίλ

Η εταιρεία Φύλακτος Μηνά ιδρύθηκε το 1978 και λειτουργεί σε ολόκληρο τον κόλπο του Ορφάνο και συγκεκριμένα στην παραλία Οφράιο, παραλία Ορφανάνη, παραλία νέα Κεραδίλια και Ασπροβάλτα. Χτίζουμε κατοικίες σε αυτά τα μοναδικά μέρη, τα οποία είναι σε αρμονία με το περιβάλλον, ενώ το εσωτερικό τους είναι πλήρως λειτουργικό και ευχάριστο. Έχουμε δώσει μεγάλη προσοχή στο σωστό προσανατολισμό του σπιτιού, στην εκμετάλλευση του οικοπέδου και διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα όλων των χώρων, προσπαθώντας κάθε φορά να δημιουργήσουμε έναν μικρό παράδεισο. Με αυτό το σκεπτικό προσφέρουμε έτοιμες λύσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες) με τη δυνατότητα να τις αναμορφώσουν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του αγοραστή.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του σπιτιού από την αρχή, καθώς η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, πάντα δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, την ασφάλεια και την αισθητική αυτών των κατασκευών.

Εμείς ως εταιρεία αναλαμβάνουμε την κατασκευή της κατοικίας σας και μπορούμε να την παραδώσουμε σε όποιο στάδιο θέλετε. Η τεχνογνωσία μας μας βοηθά να εξοικονομεί χρήματα, χρόνο και ενέργεια. Παρέχουμε εγγύηση για το αποτέλεσμα, την ποιότητα της κατασκευής και τον χρόνο εκτέλεσης!

1. μοντέρνος σχεδιασμός
2. τελευταία υλικά
3. Κλάση ενεργειακής απόδοσης A
4. λειτουργικότητα των χώρων
5. διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
6. προσφορές για επίπλωση και διακόσμηση εσωτερικού χώρου
7. συντήρηση και ασφάλεια

Θα βρείτε αυτό που ψάχνετε μαζί μας!!!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ