Η εταιρεία Φυλακτός Μηνάς ιδρύθηκε το 1978 και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόλπο Ορφανού και συγκεκριμένα στις παραλίες Οφρυνίου, Ορφανίου, Ν. Κερδυλλίων και Ασπροβάλτας. Σε αυτές τις ξεχωριστές περιοχές κατασκευάζουμε κατοικίες οι οποίες εναρμονίζονται με το τοπίο ενώ το εσωτερικό τους είναι απολύτως λειτουργικό και ευχάριστο. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό προσανατολισμό του σπιτιού, στην αξιοποίηση του οικοπέδου και στην εξασφάλιση της ιδιωτικότητας των χώρων, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε κάθε φορά έναν μικρό παράδεισο. Με αυτό το σκεπτικό προσφέρουμε έτοιμες λύσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες) καθώς επίσης και τη δυνατότητα προσαρμογής  τους σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.

Fylaktos

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση από την αρχή του σπιτιού, καθώς η εταιρεία μας στελεχώνεται από έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια, την ποιότητα και την αισθητική των κατασκευών.

1.Μοντέρνος σχεδιασμός

2.Σύγχρονα υλικά

3.Ενεργειακή κλάση Α

4.Λειτουργικότητα χώρων

5.Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

6.Προτάσεις επίπλωσης  και διακόσμησης

7.Συντήρηση και προστασία

Αναλαμβάνουμε ως εταιρεία την κατασκευή  της κατοικίας σας και την παράδοση σε όποιο στάδιο εσείς επιθυμείτε. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε βοηθάει στην πραγματική χρημάτων, χρόνου και ενέργειας. Παρέχουμε εγγύηση για το αποτέλεσμα, την ποιότητα κατασκευής και τον χρόνο εκτέλεσης!

Σε μας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!!!