Κατοικία : 150 τ.μ

Οικόπεδο : 300 τ.μ

Χρονολογία : 2016

Περιγραφή : Πολυτελής μονοκατοικία με 5 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, πισίνα στον εξωτερικό χώρο, γκαράζ και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο

Κατοικία : 75 τ.μ

Οικόπεδο : 200 τ.μ

Χρονολογία : 2017

Περιγραφή : Συγκρότημα 9 πολυτελών μονοκατοικιών με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, γκαράζ και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο

Κατοικία : 120 τ.μ

Οικόπεδο : 200 τ.μ

Χρονολογία : 2013

Περιγραφή : Πολυτελής Διώροφη κατοικία με απεριόριστη θέα. Αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα 70 τ.μ. Κάθε διαμέρισμα περιέχει δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ. στην περιοχή Πέλτα της Παραλίας Οφρυνίου. 

Κατοικία : 55 τ.μ

Οικόπεδο : 200 τ.μ

Χρονολογία : 2015

Περιγραφή : Συγκρότημα 7 πολυτελών μονοκατοικιών - 6 ισόγιες και μία διώροφη - με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, γκαράζ και διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο

Κατοικία : 120 τ.μ

Οικόπεδο : 200 τ.μ

Χρονολογία : 2013

Περιγραφή : Ισόγεια μονοκατοικία 120 τ.μ, σε οικόπεδο 1000 τ.μ. στην παραλία Κάρυανης Καβάλας, η οποία αποτελείται από σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μέσα σε ελαιώνα, μπροστά στο κύμα και με πανοραμική θέα του κόλπου Ορφανού και του Αγίου Όρους. Όπως σε κάθε καινούρια μας κατασκευή, έτσι και σε αυτή προβλέπουμε την πιστοποίησή της με ενεργειακή κλάση 'Α', χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά(θερμοπρόσοψη, στέγαστρα, τζάκι κλπ.). Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα της κατοικίας και σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως σχέδια γυψοσανίδας, μοντέρνο χρωματισμό και διαμόρφωση του κήπου.

Κατοικία : 100 τ.μ

Οικόπεδο : 900 τ.μ

Χρονολογία : 2013

Περιγραφή : Διώροφη μονοκατοικία 100 τ.μ, σε οικόπεδο 900 τ.μ. στην παραλία Κάρυανης Καβάλας, η οποία αποτελείται από σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μέσα σε ελαιώνα, μπροστά στο κύμα και με πανοραμική θέα του κόλπου Ορφανού και του Αγίου Όρους. Όπως σε κάθε καινούρια μας κατασκευή, έτσι και σε αυτή προβλέπουμε την πιστοποίησή της με ενεργειακή κλάση 'Α', χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά(θερμοπρόσοψη, στέγαστρα, τζάκι κλπ.). Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα της κατοικίας και σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως σχέδια γυψοσανίδας, μοντέρνο χρωματισμό και διαμόρφωση του κήπου..

Κατοικία : 140 τ.μ

Οικόπεδο : 200 τ.μ

Χρονολογία : 2013

Περιγραφή : Πολυτελής Διώροφη κατοικία με απεριόριστη θέα. Αποτελείται τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και δύο μπάνια. Βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ. στην Παραλίας της Κάριανης σε απόσταση μόλις 15 μέτρα από το κύμα.

Κατοικία : 65 τ.μ

Οικόπεδο : 300 τ.μ

Χρονολογία : 2014

Περιγραφή : Πολυτελής ισόγεια μονοκατοικία με δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Στον οικισμό ΣΟΔΥ  της Ασπροβάλτας.

Κατασκευή-Μελέτη-Επίβλεψη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα δημιουργήσει για εσάς την κατοικία που επιθυμείτε και να σας την παραδώσουμε με το κλειδί στο χέρι

Ρωτήστε μας